Macaron Nap

A Macaron Nap 2013 programja és kiállítói

Kapunyitás: 15 órakor
Időpont: 2013. március 20.
Helyszín: Akvárium Klub (Erzsébet tér)



Nagyobb térképre váltás

Jegyek a helyszínen a befogadóképesség határáig folyamatosan kaphatóak lesznek 2.000 Ft-ért, de beszerezhető az alábbi helyszíneken.
Online jegyvásárlás.

 

Program:

15:00 Macaron Nap Megnyitó

A cukrászdák és egyéb kiállítók megkezdik a macaronok és a termékek árusítását.

15:15 - 17:00 Macaron Matiné

Játékok, gyerekprogramok és zenés matiné megnyitó az 50 éves Budapesti Francia Iskolával.

Merci Budapest!

Macaronos színezőfüzet. Készíts macaront színes gyurmából! Ízfelismerő verseny. Felismered-e csukott szemmel milyen ízű macaront eszel?

16:30 A szervező ügynökség (OKEGO) kreatív igazgatója, Geszti Péter és a Macaron Nap főszervezője, Boros Regina megnyitja a 2013-as Macaron Napot. A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamara ünnepélyes köszöntője.

Macaront árusítanak (a lista folyamatosan bővül):

Villa Bagatelle

La Praline

Centrál Kávéház

Four Seasons

Party Macaron

Desszert Neked

Sarki Fűszeres

Gerbeaud

Gundel Cukrászda

à table! boulangerie-pâtisserie

SUGAR! shop & confectionary

Paris Budapest Restaurant & Bar

Rosinante Hotel

Cinnamon Roll

GelARTo

Kézműves Desszert

Downfoods (Unifine Food & Bake Ingredients)

 

További kiállítók (a lista folyamatosan bővül):

macaron illatok: Le Parfum - Zólyomi Zsolt parfümériái
macaron tálalók és konyhai design eszközök: Pazar Cuccok
macaron szappanok, apróságok Pink Beauty Bakery
macaron teák Buubbles Tea Company
macaron előtti és utáni frissítők, a SÓ nU Bisztronómia
macaronhoz kávé és színes Keep Cup My Little Melbourne
macaron színelemzés (szín coaching): Színező
macaron könyvek: Bookbistro
macaron ékszerek: TenczerSzofi és Noradesings
macaron készítés: Chefparade

16:45 Macaron Versenyre nevezett macaronok begyűjtése a zsűri asztalára

A franciás, könnyed dallamokat a Recorder Magazin és a Keep In Time DJ-i biztosítják.

     

17:00 Zsűri asztal

A zsűri bemutatása, villáminterjúk a macaronról. Mi változott 2012-höz képest? Szeretitek még mindig a macaront? Macaron divat: csak egy múló hóbort vagy csúcsgasztronómia?

A zsűri tagjai:

Mautner Zsófia (Chili & Vanilia blog)
Harmath Csaba, gasztronómiai tanácsadó
Laurent Vaandenameele, executive chef (Le Bourbon Restaurant)
Raj Ráhel (Torta.hu)

17:30 a színpadon Gianni Annoni, beszélgetés a macaron eredetéről az olasz maccherone -ról

18:00 a színpadon Anthony Lecaude, az à table! társtulajdonosa és a híres MILLE FEUILLE-t  fogja elkészíteni!

folyamatosan: kiállítók bemutatása - beszélgetés a színpadon

folyamatosan: egyéni macaronkészítők bemutatása - beszélgetés a színpadon

 

19:30 Macaron Verseny eredményhirdetés

21:00 Zárás

2013-ban a Macaron Nap a Magyar Élelmiszerbank Egyesületet támogatja.

A programváltoztatás jogát fenntartjuk.
Kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal.

Boros Regina
főszervező

Támogatóink:



cégcsoportunk: