Az e cigi ízvilága

Történetem az e cigi körül forog, bővebben kifejtve az ízvilág amit az e cigi által lehet élvezni. Sokan vannak akik a klasszikus dohány, marlboro vagy szivar ízesítésű liquidet szívják, de vannak akik a gyümölcs ízesítésű, mások vaníliát vagy mentását vagy épp a cappuccinost részesítik előnyben. Mi a férjemmel már sok fajtát kipróbáltunk a viszkistől a konyakosig ,sőt a bubble gumtól a dióig. Amúgy megsúgom nektek lehet keverni dióst a rumossal vagy akár a viszkiset az energia ital ízűvel is. Tudjátok ugye, hogy van energia ital ízű sőt kólás is.

Az ismerőseink közt, akik az e cigi aromáit élvezik, vannak olyanok akik koktélként is használják a liquideket, ami azt jelenti, hogy két-három aromát is össze kevernek érdekes és elgondolkodtató ízvilág tárul elénk ha ilyet szívunk, csak tudnunk kell mit mivel keverünk, kola-vanilia, energia ital-wiski és még sorolhatnám. Mi sok mindent kipróbáltunk de mindenkinek az egyedi íz, amit szeret a szájában és az orrában érezni.

Érdemes kipróbálni több ízt is, hogy tud melyik lesz a te favoritod, kedvenced. Nem titok ha elmondom, hogy a férjem kedvence a sárga dinnyés és a viszki keverve energia itallal, nekem pedig az erdei gyümölcs és az ír kávé vált be. Szerintem megéri váltani és élvezni az e cigi előnyeit, mert biztosan megtalálja mindenki a saját igényének megfelelőt. Fontos dolog, hogy az aromákban a nikotin lehet nulla vagy akár maximális is, 18-as tartalmú e-liquid. Az erős dohányosok eleinte a magas számú liquideket szokták megvásárolni és ezután fokozatosan csökkentik le a nikotin bevitelét a szervezetbe, így akár le is tudnak mondani a függőségről idővel.