Maradjunk a megyében

A hideg idő megérkezésével minden évben elindul a fűtésszezon, aminek velejárója, hogy nagyon sok helyen fűtésszerelésre van szükség vagy gázszerelőre, aki tud segíteni, hiszen az egész nyáron parlagon hagyott fűtés hajlamos makacskodni, főleg, ha egy régebbi fűtésrendszer van benne.

Pár éve én is minden télen a hideg idő beköszöntével nagyon izgultam, mert egy nagyon régi rendszer volt a lakásomban és folyamatosan probléma volt vele onnantól, hogy be kellett indítani. Ha valaki gázszerelő pest megye környékén, akkor szinte biztos, hogy járt a lakásomban, mivel folyamatosan gondok voltak, Sőt, már csomó mindent egyedül is meg tudtam rajta javítani, bár azért messze nem lett tökéletes, amikor házi barkácsolásra adtam a fejem. Úgyhogy, ha valaki gázszerelő Pest megyében és volt szerencséje megismerkedni a sajátos megoldásokkal, amiket alkalmaztam, akkor utólag is nagyon sajnálom.

 

Aztán nem olyan régen felújítottuk a lakást, így ez a probléma megoldódott, pedig pont mostanában hallottam a vizgazfutesszerelo24.hu weboldalról, illetve a hozzá tartozó cégről, akik rövid időn belül vállalják a kiérkezést, sürgős helyzetben akár egy órán belül. Bízok benne, hogy csak karbantartás miatt lesz szükségem a közeljövőben fűtésszerelő segítségére, de azért megnéztem a weboldalt, mert szeretem, amikor jól informált vagyok. Bármikor hasznos lehet, a legkülönbözőbb helyzetekben is.
Utána olvastam az oldalukon, hogy hol lehet elérni őket, hogy milyen helyzetekben tudnak szakembert küldeni, akár gázszerelőt Pest megye környékére.

Ez ugyebár egy olyan téma, ami tulajdonképpen elég tág, hiszen a fűtéshez tartozik a kazán, ami nagyon sokféle lehet, folyamatosan vannak újabb és újabb fajták, viszont sok helyen még régebbi típus található. A vizgazfutesszerelo24.hu weboldalán mindenféle kazánhoz tudunk szakembert hívni, lista is van fent a legsűrűbben használt márkákról. A kazán után ott vannak a radiátorok, amikkel gond lehet, illetve nyilván vannak olyan problémák is, amihez én nem is tudok eleget. Viszont a honlapon rengeteg leírás található arról, hogy miben tudnak segíteni, mennyi időn belül és merrefelé.

 

Minden esetben azzal kezdi a cég, hogy megkérdezi mi a probléma, felméri, hogy mekkora lehet a gond és ennek fényében küld egy olyan szakembert, aki hozzáértésével képes megoldani a problémát. Miután a cég garanciát vállal az általuk elvégzett munkákra, így nem az a fontos számukra, hogy minél hamarabb végezzenek, hanem, hogy igazi, minőségi munkát adjanak ki a kezükből és ne kelljen pár nap múlva újra visszamenni ugyanoda valamilyen figyelmetlenség miatt. Éppen ezért a weblapon fel is tüntetik, hogy vannak olyan munkálatok, amelyek időigényesek, de szükségesek. Nekem ez így nagyon korrekt. Sosem vártam egy szakembertől sem, hogy gyorsan végezze a dolgát, mert szerintem is a precizitás és a pontosság az első, hogy utána hosszútávú legyen az elvégzett munka eredménye. Mindig gyanúsnak is találom, ha egy szakember túl gyorsan végez, aggasztó számomra, persze el tudom fogadni, hogy vannak olyan munkálatok, amelyek nem olyan hosszúak.

Szóval informatív weboldalt találtam és bár most már új a fűtés, de biztos vagyok benne, hogy nyugodt szívvel próbálnám meg ennek a cégnek a felkeresését, ha probléma adódna vagy aktuálissá válna egy karbantartás.

Gázszerelő Pest megyében biztos rengeteg van, de nagyon nehéz ellenőrizni az adott személyt, hogy mennyire igényes a munkájára. Pedig ez nagyon fontos, főleg, hogy a fűtés a hideg idő beálltával elengedhetetlen, illetve a gázkazán nem egy jó kis játék, ha nem hozzáértő ember javítja az komoly gondokat okozhat.

 

Mindenesetre remélem hasznos volt a cikk és segítség lehet másnak is, aki esetleg pont ilyen szezonális dolog előtt áll.