Célkeresztben az univerzális födémzsalu

A beton egy igen kiváló építőanyag, amiből sokféle formát lehet létrehozni. Voltaképpen egy folyékony állagú, cementes komponensről van szó, amit viszont bizonyos keretek közé kell szorítani, amíg megszilárdul. Erre a célra szolgál a födémzsalu is, mint olyan. Ennek az egységnek a célja, hogy megakadályozz az anyag szétfolyását, amíg a kötés megvalósul legalább részben. A technológia nem új keletű, bár a felhasznált összetevők igen. A födémzsalu régen még deszkákból készült, majd megjelentek a speciálisabb zsaluhéjak. Jelenleg a fa már lecserélődött és átvette helyét a speciális ötvözetű technopolimer. A PERI DUO ebből készül a környezettudatosság jegyében.

Ez nem csupán egy szimpla födémzsalu, mert univerzális jellegéből adódóan alkalmas falazat, gerendák, pillérek kiképzésére ugyanúgy. Jogosan merülhet fel a kérdés, hogy miért éppen ezen terméktípus mellett tegyük le a voksunkat? A rendszer az egyszerűség jegyében született meg. Ezért még szinte bárki elboldogul vele és nem követel meg speciális képzetséget a födémzsalu felállítása. Annyiban hasonlítható a fához, hogy anyagában teljesen újrahasznosítható, ami tovább fokozza előnyeit, mivel amortizációja után nem keletkezik hulladék. Könnyű szerkezeti egységéből adódóan nincs szükség nehézgépekre a mozgatásához.

A szállítása is egyszerű, ami megkönnyíti a logisztikát és csökkenti a felmerülő költségeket. A födémzsalu új megoldásokat kínál, amiket megéri okosan kihasználni, hiszen ezzel mindenki nyerhet. Kerüljön fókuszba az egyszerűség és magas hatékonyság a kivitelezések során.