Miért váltott hajszínt Catherine Zeta-Jones?

Vannak olyan sztárok, akiknek az élete tényleg irigylésre méltó, legalábbis kívülről. Bár léteznek valóban harmonikus párkapcsolatok, de még ezeken belül is megvannak a mindennapi problémák, amelyekkel muszáj küzdeni. Ha valaki, akkor Catherine Zeta-Jones tudja, miként lehet szépen öregedni. Az ötödik X-en túl is annyira fiatalosnak hat ez a nő, ami valóban irigylésre méltó. A védjegyévé vált a hosszú fekete haja, ami remekül illik a személyiségéhez. Nemcsak a filmekben, de az életben is fantasztikusan fest ezzel a hajkoronával.

Catherine Zeta-Jones azonban most nagyot dobott a megjelenésén. Rövid szőke fürtökre váltott, amivel alapvetően változtatta meg a róla alkotott képet. Nos, nem valami hirtelen megfontolásból tette ezt, hanem egy szerep miatt. A Nemzet aranya című sorozat forgatásán tűnt fel ilyen átváltozást követően Catherine Zeta-Jones. A végletekig megtévesztette a rajongókat is, de mindez csak játék, mert valójában parókát viselt. Ettől függetlenül, ez az új karakter is sokat elárul a hirtelen átalakulásokra képes mély színészi tehetségről.

Ismerjünk meg más híres embereket is!

A filmek világa ott él velünk párhozamosan. Némelyik mű jobban, mások kevésbé ragadják meg a fantáziánkat. A colore.hu oldalon sokat megtudhatunk ezekről és a bennük szerepet játszó színészekről ugyanúgy. Az átlagembert mindig vonzotta annak a lehetősége, hogy esetleg ő maga is szerepet kap majd valamilyen híres sorozatban. Jó hír, hogy mindenki a saját főszerepét játssza az „Élet” című filmben, ami a mindennapokról szól. A colore.hu írásai bár ezt kevésbé ecsetelik, arra tényleg aprólékosan kitérnek, hogy bizonyos sztárok miként jutottak el a jelenlegi életük szakaszába.

Kiváló portrék, interjúk és történetek keretében juthatunk közelebb a kedvenceinkhez. A külföldi és hazai médiajelenségek ugyanúgy tudják borzolni a kedélyeket. A colore.hu igyekszik lépést tartani az olvasók érdeklődési körével minden téren. Bátran lapozzunk bele a virtuális oldalakba és merítsünk ihletet arra vonatkozóan, hogy miként formálhatjuk a saját jövőnket, ami ebben a pillanatban veszi kezdetét!