Esküvői DJ szervezése

Mindenki felejthetetlen esküvőt akar. Szeretnénk, ha mindenki jól érezné magát, minden flottul menne. Természetesen mindent alaposan megtervezünk és ez alól nem kivétel az esküvői zene sem. Az esküvői DJ remek választás lehet, nézzük is, hogy miért!

DJ és esküvői DJ közt is van különbség. A „sima” DJ-k egy adott zenei stílusban játszanak, azonban egy esküvő DJ-nek számtalan stílusban jártasnak kell lennie. A násznép életkora igen széles palettán mozog, a nagyszülők, szülők és a fiatalság egészen más zenékre tudja elengedni magát, így a jó esküvői DJ akár már a ’60-as évektől egészen napjainkig mindenféle stílust tud keverni úgy, hogy az ne legyen sértő a fülnek. Amennyiben idegen ajkú vendégek is jelen vannak a menyegzőn, az ő szórakozásuk is garantált. Ebből a szempontból sokkal jobb választásnak bizonyulhat, mint egy zenekar. A DJ szerepe, feladata a széleskörű vendégsereg folyamatos szórakoztatása, elsősorban a formális, kötött programokat (vacsora, köszöntők, koncert, játékok, stb.) követően.

A megfelelő Dj kiválasztását ott kezdjük, hogy nézzünk utána a szóban forgó lemezlovas előéletének. Kérdezzünk rá korábbi munkáira, érdeklődjünk a korábbi megrendelőkről. A hivatalosan dolgozó hazai esküvő DJ-k névsora megtalálható a legalsidj.hu oldalon. A kapcsolatfelvétel után a kérjünk személyes találkozót, egyeztessünk az elvárásainkról, milyen zenéket szeretnénk hallani. A jó lemezlovasok ekkor ajánlatot készítenek, és lejátszási listákat gyártanak, az elmondott igényeknek megfelelően. A program színesítése végett kérhetünk a vendégektől egy pár zeneszámból álló listát, ami felcsendülhet a nagy napon.

A DJ-k az eredeti hangzású zenéket játszák, nincsenek fals utánzatok, mindenből a legjobb minőséget kapjuk és mindenki számára élvezhető műsort állítanak össze. A hang és fénytechnikát minden lemezlovas biztosítja, amelyet a szertartás idejére is a rendelkezésünkre bocsájtanak, így erre sem lehet gondunk.

Mindent figyelembe véve az emlékezetes esküvő egyik nélkülözhetetlen segítője egy esküvői DJ! Esküvőt szervez, olvassa el kapcsolódó bejegyzéseinket!