Klíma beszerelés

Amikor megvásárolja álomklímáját az első és legfontosabb kérdés mindig a klíma beszerelés kérdése lesz. Sokan beleesnek ugyanis abba a hibába, hogy megvásárolnak egy készüléket, melyet nem is biztos, hogy be lehet szerelni arra a területre, melyet ők maguk kinéztek. A másik gyakori hiba, hogy a készülék vásárlása előtt nem konzultálnak szakemberrel és egy olyan berendezést vásárolnak meg, mely minőségét tekintve nem felel meg az elvárásaiknak, vagy egyszerűen átverik őket hangzatos akciókat kilátásba helyezve kiskereskedők.

Szerencsére a legtöbb kifejezetten klíma értékesítésre szakosodott kiskereskedelmi vállalkozás már felajánl Önnek a klíma mellé beszerelést is. Ezen helyeken amellett, hogy klíma készüléket vásárolhat beszereléssel, még prémium ajánlatok keretein belül, előzetes szakmai konzultációt is igénybe vehet, mely kapcsán az Önnek legmegfelelőbb berendezést segítenek kiválasztani a kollégák.

MIRE ÉRDEMES ODAFIGYELNI A KÉSZÜLÉK KIVÁLASZTÁSAKOR?

  1. A készülék elhelyezkedése

Nem biztos, hogy a hely, amelyre terveztük telepíteni a klímánkat megfelelő fekvésű, és a kültéri, valamint a beltéri egység egyértelműen helyezhető el. Gyakori hiba, hogy a vásárló nem konzultál előzetesen szakemberrel, és az általa kiválasztott felfelületre a megvásárolt modell nem elhelyezhető.

  1. Vezetékelési és elektro-technikai szempontok

Előfordulhat, hogy az egyetlen felület, amelyen a klíma elhelyezhető lenne olyan vezetékelési gócponton vezet keresztül, amelybe egy fúrás végzetes problémát jelenthet a beltéri egység installálásánál, vagy az adott beltéri egység nem összeköthető a kültérivel.

  1. Az ingatlan tájolása

Vannak olyan tájolású ingatlanok, melyek főleg társas házak, ahol nehéz elhelyezni kültéri egységeket, avagy az ingatlan tájolása miatt, nem találni olyan racionális, egyszerűen megközelíthető falfelületet, ahol a bel-és kültéri egység összekötésre kerülhet. Abban az esetben, ha az adott ingatlanban van egy erkélyes szoba, a beszerelés általában nem jelenthet gondot.

Fontos odafigyelni továbbá arra, hogy a szolgáltató szakmai állásfoglalását kérjük a beszerelés megkezdése előtt, hiszen abban az esetben semmilyen fölösleges költséggel nem kell számolnia. Cégünk segít Önnek megtalálni a legjobban Önhöz illő klímaberendezést, és prémium minőséget kaphat akciós áron. Nálunk a beszerelés sem kérdés, ugyanis profi csapatunk áll az Ön szolgálatára is, ha szerelésről van szó.