A masszőröm ajánlata csontritkulás témájában

Rendszeresen járok masszázsra, és a masszőrrel nagyon jókat tudok beszélgetni. Nagyon sok hasznos életmódbeli tanácsot kapok tőle, de vitaminok és táplálékiegészítők terén is nagyon jól megértjük egymást. Mindketten hívei vagyunk a megelőzésnek és azt valljuk, hogy érdemes a szervezetünkbe külső forrásból bevinni tápanyagokat.

Legutóbb a csontritkulás megelőzése témában elmélkedtünk, honnan és mely készítményeket érdemes biztonsággal fogyasztani. Így került szóba a Prevenció Patika is, amelyet én korábban nem ismertem.

A Prevenció Patika csontritkulás megelőzése érdekében számos terméket kínál az online gyógyszertárában. Ha már e téma szóba került, úgy gondoltam, hogy itt az ideje, hogy én is nagyobb hangsúlyt fektessek csontjaim épségének megőrzése érdekében.

Otthon felnyitottam a patika weboldalát, és az összetevőket is elolvasva felkészültem egy kúra elkezdéséhez szükséges vásárlásra.

A termékek minőségére garancia volt a masszőröm ajánlásán kívül az is, hogy rögtön két helyen is leellenőrizhettem, hogy a gyógyszertár működése legális-e. Ezt a ehetőséget a Prevenció Patika kínálta fel, a weboldaluk jobb alsó sarkában kék és zöld színű kiírással hívják fel rá a figyelmet.

A másik infó, amit rögtön megtaláltam, az ingyenes szállítás feltétele: tizenötezer forint felett ingyen hozzák ki a vásárolt készítményeket.

A csontritkulás megelőzése érdekében számos kalcium tartalmú készítményt találunk. Mind a tiszta kalciumot is megvásárolhatjuk, mind egyéb hatóanyagokkal dúsítva. Pezsgőtabletta vagy filmtabletta között is választhatok, és minkettőt szerettem volna most kipróbálni.

A baloldali szűrőt úgy állítottam be, hogy a kalciumon kívül még a K1 és K2 vitaminokat is válogassa be a rendszer, így komplexen támogassam a csontjaim egészségét. Így is nagyon sok lett a találati eredmény, két oldalon keresztül válogattam a termékekből.

Először a pezsgőtablettákat hasonlítottam össze. A Calzium-D-Sandoz mellett szólt, hogy régóta ismertem a márkát. Mivel most kísérletezni szerettem volna, az InnoPharm Kalcium 500 lett a befutó, ezt még korábban soha nem próbáltam. A tiszta kalcium után egy vegyes összetételű tablettát kerestem. A Vitkaing márkától a Kalcium, Magnézium, Zink összetevőt szimpatikusnak találtam. Az ár kedvező volt, a márkában megbíztam. A szerveztre gyakorolt hatásai között megemlítették a leírásban, hogy támogatja az izomműködést, az anyagcserét.

Miután kivettem a szűrőket a teljes kínálatra ráláttam, ami a csontritkulást témában elérhető volt a Prevenció Patika kínálatában. Öt oldalon kínált fel vásárolható terméket, elérhető áron.

Többféle márkából választhatunk: Béres, BioCo, Interherb, Vitaking, Herbária, Walmark.

Számomra egyik kedvenc itt található termék az Innovelle D3+K2 rágótabletta volt. Itt elsősorban az tetszett, meg, hogy rágótabletta formájában viszem az értékes nyomelemeket a szervezetembe.

A Dona 1500 mg poroldat kiszerelése is nagyon bejött, mivel itt sem a szokásos tabletta formával találkoztam, hanem a vízben feloldható poralakkal.

De ha a kapszulák közül kell válogatnom, akkor kétségkívül a Pharmacoidea csontok egészsége kapszula nyert nálam. Ez egy drágább készítmény volt, de a kiszerelés és az összetétele apaján is tűnt az egyik legjobbnak. A márkát pedig szerettem volna kipróbálni, mert nem ismertem. Kilencven darab van a dobozban, több hónapra elegendő mennyiség.

Nagyon hasznosnak tartom, hogy a Prevenció Patika weboldalán elolvashatom a készítmények összetevőit, így biztosan nem veszek zsákbamacskát.

Mire újból visszamegyek a masszőrömhöz addigra már a készítmények hatásáról szeretnék beszámolni neki. Örülök, hogy csontritkulás megelőzése terén is tudok tenni az egészségemért, most éppen a Prevenció Patika hozzájárulásával.